GLAS - LEONARDO

 

Glas från Leonardo är tillverkade enligt en högteknologisk formula – Teqton - som gör glasen extremt stöttåliga och fria från repor. Hög belastning, till exempel vid användning på restaurang eller catering, är inga problem. Glasen är byggda för att vara starka och hålla länge. Leonardos glas berättar en passionerad hantverkshistoria som sträcker sig tillbaka till 1850-talet. Den långa erfarenheten, och kärleken för hantverket, gör att Leonardo skapar glas som är genomtänkta ner i minsta detalj. Hur glaset vilar i handen, hur det ligger mot läpparna, känslan när dryckens smaker möter gommen. Leonardos glas är kända för att optimera smakerna hos drycken.

 

Leonardo skapar glas med lång hållbarhet, tillverkade i stark Teqton. Glasen är stötsäkra och kan diskas i diskmaskin. De klarar mycket hög påverkan från yttre faktorer. Glas från Leonardo är slittåliga, de repas inte enkelt utan bibehåller sin briljans och klarhet - generation efter generation.

Modernt designade glas för äkta livsnjutare! PUCCINI är skapad för optimal utveckling av dryckens smak och karaktär.

Hållbar briljans och transparens är lika viktigt hos ett glas som att det är stöttåligt. Det klara, rena glaset framhäver dessutom dryckens speciella färg och karaktär. Leonardo garanterar förstklassig kvalitet, som förhöjer de sköna stunderna i livet. Symbol för TEQTON som finns placerad på förpackning och artikel:

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Information