REMOAIR

Med grundvärderingen om att vara mån och medveten om allt som omger oss är Remoair varumärket som levererar naturliga doftprodukter för hemmet alla tillverkas för hand. Denna värdegrund i kombination med vår passion för naturen, miljön och klimatet resulterar i produkter som skapar unika atmosfärer i hemmet och samtidigt är de snälla mot jordens atmosfär och ekosystem.

"Med Remoair fick jag möjlighet att föreviga några av livets viktigaste stunder, platser och personer samtidigt som jag kunde erbjuda vegan och miljövänliga doftprodukter till fler."

Martin, grundare

 

Under flera år har vikten av en behaglig atmosfär i hemmet varit viktigt för Martin. Men färg, form och inredning är bara ett av alla lager som behövs för att lyckas. Det viktigaste enligt Martin är såklart vem man är tillsammans med ⎯ men där efter är doften något fler borde prioritera.

Eftersom Martin själv upplevt att många doftprodukter orsakat huvudvärk eller kanske inte varat så länge så provade Martin att själv göra egna ljus. Ganska omgående insåg Martin vilken kraft det fanns bakom naturliga ingredienser och produkter som tillverkats förhand.

 

Kombinationen av att vilja leva hälsosamt med intresset för att skapa unik atmosfär hemma blev det som gjorde att Remoair 2018 såg dagens ljus.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Information