Rock By Sweden

Rock by Sweden grundades 2009. Med vår passion för smycken och unika design fortsätter vi att utveckla vår kollektion med stilsäkra smycken med attityd. Genom att arbeta med exklusiva kristaller från Swarovski och Stellux ger vi våra smycken den där unika rockiga och glamourösa känslan som kännetecknar vårt varumärke.

Vi är Rock by Sweden

Vi på Rock by Sweden är stolta över att vi alltid vågat gå vår egen väg. Vi försöker aldrig vara något vi inte är. Att tro på sig själv och rätten att få uttrycka sitt sanna jag är viktigt för oss. Smyckena du bär är ett sätt att uttrycka vem du är. Vi är Rock by Sweden.

 

Våra smycken

  • Är gjorda med fantastiska kristaller från bland annat Swarovski och Stellux, och vi använder bara stenar och pärlor av hög kvalitet.
  • Är gjorda av en bas av koppar, mässing eller stål och följer EU:s krav och direktiv om tillåtna halter av nickel, bly och kadmium.
  • Är handgjorda och pläterade med rhodium, 16K guld och rosé guld

 

Svensk design

Vår huvuddesigner och en av grundarna av Rock by Sweden är Laila Bagge. Laila och vårt designteam fortsätter att utveckla kollektionen att vara stilsäker, glamourös och med attityd.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Information